Tennis

Daria Kasatkina declara la seva homosexualitat: “És un tema tabú al meu país”

La tennista russa de 25 anys ha explicat en obert que té parella en una entrevista amb un periodista de Rússia

Daria Kasatkina, tennista russa i número 12 del rànquing WTA, ha explicat en una entrevista concedida al reporter rus Víktor Kravchenko, que és homosexual. “Si tinc xicota? Sí”, assegura la tennista, que lamenta que l’homosexualitat sigui un tema tabú al seu país. De fet, les mostres d’afecte en públic entre dues persones del mateix sexe són condemnades amb multes de fins a 12.000 euros.

La tennista va confessar que estava “una mica nerviosa” i que “mai s’havia expressat de manera tan oberta sobre aquest tema”. “A Rússia hi ha moltes coses importants que estan prohibides, molts continuen creient que l’orientació sexual es pot triar i que les persones gais busquem complicar-nos la vida. Viure dins l’armari molt de temps és difícil i no té sentit, l’important és sentir-se a gust amb una mateixa”.

Kasatkina s’entrena a Barcelona, lloc des d’on s’ha fet aquesta entrevista. La ciutat catalana s’ha convertit en la seva residència des que va firmar per l’agència de representació de professionals de la raqueta que va obrir l’empresa Kosmos, presidida per Gerard Piqué. Kasatkina és l’única dona del negoci que gestiona l’extennista Galo Blanco, que sí que porta diferents noms del circuit masculí, com Dominic Thiem.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)