La selecció estatal es penja el bronze a la lliga mundial (8-11)

Ha superat a la selecció francesa per 6-10 a qui ha dominat amb autoritat tot el segon temps

La selecció estatal, amb nou jugadors catalans a la seva plantilla, ha tornat a pujar al podi després del Mundial que va aconseguir a Budapest fa uns dies. L’equip que dirigeix el català David Martín ha superat França (8-11) a la lliga mundial amb una gran superioritat en el segon temps. El capità Roger Tahull ha estat el màxim golejador amb tres dianes. De la selecció estatal que va penjar-se l’or fa uns dies al Mundial hi ha hagut sis jugadors diferents. Ara el pròxim objectiu és l’Europeu de Split de finals d’agost. La final la disputen d’aquí a uns minuts els Estats Units i Itàlia.

La lluita pel bronze ha arrencat amb un gol de Barrosso tot i que Marzouki només mig minut després ha empatat. S’ha repetit la història dues vegades avançant-se Espanya i igualant França abans del final del primer període (3-3). Abans del descans dos gols en un minut de Barroso i de Biel han encarrilat la lluita pel bronze (3-5) però abans de l’equador Saudadier retornava la igualtat (4-5).

Ha estat després del descans quan la selecció estatal ha intensificat el seu joc amb molta més velocitat i intensitat obrint forat en el marcador (6-10) i deixant el partit vist per sentència.