Ciclisme

Van Vleuten s’exhibeix i pràcticament sentencia el Tour femení

La neerlandesa guanya la penúltima etapa amb més de tres minuts d’avantatge i és la nova líder

Una genial exhibició de Annemiek van Vleuten (Movistar) en la setena etapa del Tour femení l’hi ha donat la victòria i pràcticament el triomf en la general de la cursa que finalitza demà. La neerlandesa s’ha imposat amb més de tres minuts d’avantatge (3:26) sobre la seva compatriota Demi Vollering (Trek). La tercera de l’etapa, la suïssa Cecilie Ludwig (FDJ) ha arribat a més de cinc minuts. La líder de la general fins ara, la també neerlandesa Marianne Vos (Jumbo-Visma), ha perdut més de vint minuts.

En la classificació general Annemiek van Vleuten té 3:16 d’avantatge sobre Demi Vollering, mentre que la tercera és la polonesa Kataryna Niewiadoma (Canyon) a 4:33.

Annemiek van Vleuten ha trencat la cursa en el primer port del dia, a més de 60 km de la meta i només l’ha pogut seguir Vollering, a la que ha deixar enrere en la pujada al segon port de primera categoria de la jornada. A partir d’aquí ha anat en solitari cap a la meta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)