Voleibol

Dos clubs catalans a l’elit

Voleibol. El DSV Sant Cugat continua sent un referent en la màxima categoria femenina, que ha perdut el CVB Barça. El Barça torna a la Superlliga masculina amb l’objectiu de mantenir-s’hi

El DSV Sant Cugat, en la lliga Iberdrola, i el Barça Voleibol, en la Superlliga masculina, que seran els dos representants catalans en l’elit, ja coneixien els calendaris de les respectives lligues regulars. El Sant Cugat es queda sol per culpa del descens del CVB Barça, mentre que l’equip blaugrana masculí exerceix de nou d’ascensor i ha recuperat la categoria que va perdre ara fa dos cursos. El club blaugrana ha anunciat que confia de nou el seu projecte al tècnic brasiler Fredinson Mosqueira.

Sigui com vulgui, el Sant Cugat, que l’any passat va jugar la copa i va accedir per segon curs consecutiu al play-off pel títol completant la millor temporada de la seva història, debutarà a casa l’1 d’octubre contra el Cajasol Dos Hermanas i jugarà el seu primer desplaçament el dia 8 d’octubre a la pista de l’Avarca Menorca, l’equip que el va eliminar en el play-off de quarts de final. La lliga regular s’acabarà el 18 de març.

El Barça, per la seva banda, arrencarà el dia 1 d’octubre a la pista del Palma i debutarà a casa el 8 d’octubre contra la Textil Santanderina. La lliga regular s’acabarà el 18 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)