Waterpolo

El CN Sabadell rep una invitació de la LEN per jugar la lligueta de la Champions

El club ha de donar una resposta divendres, però no podrà assumir el cost econòmic de la competició sense suport institucional

L’Astralpool CN Sabadell, flamant campió de l’Euro Cup, ha rebut una invitació de la LEN per jugar directament la fase de grups de la Champions, sense necessitat de passar per les selectives tres fases prèvies. La renúncia de l’Steaua de Bucarest ha obert les portes al club vallesà, que tot i l’oferiment té clar que no podrà assumir la despesa que suposaria afrontar tota la lligueta de la màxima competició europea sinó rep suport institucional. El president del CN Sabadell Claudi Martí ja s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament de la ciutat i d’altres institucions per aconseguir un suport econòmic sense el qual serà inviable afrontar tota la competició. La LEN espera resposta divendres. En cas afirmatiu, el CN Sabadell, amb el seu equip femení amb cinc títols de l’Eurolliga totalment consolidat a l’elit, faria un pas més per convertir-se en una de les grans capitals europees dels esports aquàtics.

D’altra banda, ja fa setmanes que va quedar configurada la plantilla pel curs vinent, que tornarà a dirigir Quim Colet i que presentarà pocs canvis. La marxa ja coneguda de Lalo López Escribano, que deixa el club després de vuit temporades, serà coberta per la tornada de Javi Bustos (CN Sant Andreu). Els altres moviments són les baixes del segon porter David Serrano i Alejandro Andión, que seran substituïts per Xavi Teclas, provinent de la base, i Óscar Blasco (Sant Feliu).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)