Esports de muntanya

Kilian Jornet pren la sortida en la Ultra Trail del Mont Blanc

El corredor català té la Covid-19, però és asimptomàtic i té el vistiplau dels serveis mèdics

Tot i tenir la Covid-19, el corredor cerdà Kilian Jornet ha confirmat aquest matí que prendrà la sortida aquesta tarda (18 h) en la Ultra Trail del Mont Blanc (UTMB). “Em sento bé, no tinc símptomes, no tinc febre ni res i m’han donat l’OK per competir. Em sento fort i, si tingués qualsevol problema, doncs pararia, però em sento bé i preparat. He corregut per la muntanya i m’he notat molt bé. Tinc la roba, el menjar i tot el que necessito a punt. Gràcies pel suport”, ha explicat a través de les xarxes.

Doblet de Sheila Avilés i Núria Gil

D’altra banda, les catalanes Sheila Avilés i Núria Gil van fer ahir el doblet en la cursa OCC (Orsières, Champex i Chamonix), de 55 quilòmetres i 3.500 m de desnivell positiu, i que forma part del programa de la Ultra Trail del Mont Blanc. La corredora de Santa Margarida de Montbui va completar el recorregut en 6h10:16, amb 5:47 de renda respecte la reusenca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)