Waterpolo

La selecció espanyola masculina, a quarts de final amb 3/3

El triomf de la selecció espanyola masculina sobre Alemanya, per 6-17, permet a l’equip estatal tancar la fase de grups amb 3/3, no haver de disputar la primera eliminatòria del ‘play-off’ i esperar rival als quarts de final de l’Europeu. L’equip que entrena el barceloní David Martín supera sense problemes el conjunt germànic, que marxa sense haver aconseguit cap victòria, amb Roger Tahull com a màxim golejador (4).

“Era un partit perillós, que els jugadors només estiguin pensant en els quarts de final. Hem entrat bé en el partit i hem treballat coses en defensa que volíem millorar respecte l’últim partit contra els Països Baixos. Ara als quarts vindrà un rival més dur, Grècia o Croàcia, però crec que estem preparats” diu Martín. “Era un partit per agafar bones sensacions de cara als quarts i ho hem aconseguit. També corregir errors d’altres partits sobretot en defensa i hem pogut treballar els petits detalls: afrontem els quarts al màxim” destaca Tahull.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)