Tennis taula

El Girbau Vic, el Reus Ganxets Miró i l’Asisa Borges Vall inicien la lliga de campions

El conjunt reusenc debuta a la màxima competició europea

Els tres equips catalans que aquesta temporada disputen la lliga de campions, inicien la màxima competició del tennis de taula europeu aquesta setmana. El Girbau Vic i el Reus Ganxets Miró estan en la categoria femenina i l’Asisa Borges Vall en la masculina. El conjunt osonenc hi jugarà per quarta temporada consecutiva, mentre que el reusenc hi debuta, després de la seva estrena europea la temporada passada disputant l’Europe Cup. Els lleidatans hi jugaran per segona campanya seguida.

El primer conjunt en entrar en acció serà el Reus Ganxets Miró que avui mateix s’enfrontarà al Novi Sad serbi, l’amfitrió, i demà jugarà contra Nano Tech Villach austríac. L’Asisa Borges Vall jugarà a la República Txeca per enfrontar-se dijous a l’Ostrov, el conjunt local, mentre que divendres jugarà contra el Juncal portuguès i dissabte el seu rival serà Messina italià. El darrer en competir serà el Girbau Vic, que també viatjarà a txèquia i dissabte jugarà contra els locals de Moravsky Krumlov i diumenge enfront el Grand-Quevilly francès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)