Ciclisme

Primoz Roglic abandona la Vuelta

L’eslovè estava a 1:28 de Remco Evenepoel, que dissabte tenia 2:41 de marge

Primoz Roglic (1989) no pren la sortida de la dissetena etapa de la Vuelta, de 162,3 quilòmetres d’Aracena al Monasterio de Tuntedia, com a conseqüència de la caiguda que va patir ahir al final de la dissetena etapa. El corredor eslovè, vencedor de les tres últimes edicions de la cursa, era el segon en la general a 1:28 de Remco Evenepoel, a qui va retallar temps en les dues etapes del cap de setmana, que el belga començava amb 2:41.

Roglic ja va abandonar el Tour a l’estiu, en la quinzena etapa no sortia quan Jonas Vingegaard ja duia el mallot groc que mantindria fins el final. El 2021 tampoc va arribar a parís, sempre per culpa de les caigudes.

Un degoteig

La Vuelta supera els 40 abandonaments aquest 2022. Maxim Van Gils (Lotto) i Esteban Chaves (EF) ho feien ahir l’endemà de la última jornada de descans. L’italià Filippo Conca és la cinquena baixa del Lotto, avui també per covid-19, mentre Bryan Coquard tampoc surt i eleva a 43 les baixes de la cursa des que començava a Utrecht, amb l’Arkéa i el Burgos ja amb un home menys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)