Ciclisme

Evenepoel guanya i fa un pas més cap el triomf final de la Vuelta

Aguanta els atacs de Mas i el supera en els darrers metres

Remco Evenepoel (Quick-Step) ha guanyat a l’Alt del Piornal i ha fet un pas més cap a la victòria final en la Vuelta. El belga ha confirmat que és el més fort i després de mantenir la calma durant l’etapa en que s’ha quedat bastant sol, ha respost als atacs en la pujada final i ha superat en els darrers metres el mallorquí Enric Mas (Movistar) que ha acabat segon, i ha consolidat el seu segon lloc en la general.

L’escapada del dia l’han protagonitzat 42 corredors i han tingut més de vuit minuts de marge. Per darrera el portuguès João Almeida (UAE) ha atacat des de lluny per millorar en la general –sisè–, i l’equip Astana del colombià Miguel Ángel López –cinquè–, ha estat el que ha agafat el pes de la persecució.

A només vint quilòmetres de la sortida hi ha hagut una caiguda de deu corredors i el més afectat ha estat l’australià Jay Vine (Alpecin), el líder de la muntanya que ha abandonat. El granadí Carlos Rodríguez (Ineos), el quart de la general, i el danès Mads Pedersen (Trek), el mallot verd han anat per terra, però han continuat en cursa. Carlos Rodríguez ha notat el fort cop de la caiguda en la pujada final, ha cedit poc més d’un minut i ha baixat al cinquè lloc de la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)