Gimnàstica

Kazuma Kaya, cap de cartell del memorial Blume

La competició es disputarà l’1 d’octubre al pavelló Vall d’Hebron de Barcelona i no hi faltarà el medallista europeu Joel Plata (CG Sant Boi)

El gimnasta japonès Kazuma Kaya serà el cap de cartell del memorial Joaquim Blume, que es disputarà l’1 d’octubre al Pavelló Olímpics Vall d’Hebron de Barcelona. Kaya, de 25 anys, va assolir la medalla de bronze en el cavall amb arcs en els Jocs Olímpics de Tòquio i també va contribuir decisivament en el subcampionat de la selecció nipona en la classificació per equips. El gimnasta japonès ja va competir en el Blume del 2018 i va ocupar la segona plaça després d’una lluita aferrissada amb el rus Artur Dalaloian (85,250 i 85,050 punts). També competirà a Barcelona el seu company de selecció Takeru Kitazono, de 19 anys i cinquè en el concurs complet dels Jocs, el portoriqueny José Antonio López Martínez, els italians Mario Macchiati i Lay Giannini, i els britànics Joe Fraser, vigent campió d’Europa a Munic, i Joshua Nathan.

En la categoria femenina destaca la participació de les franceses Lea Annie Franceries i Morgane Angel Osyssek, les italianes Manial Esposito i Veronica Mandriota, i la israeliana Ofir Netzer.

Joel Plata lidera la participació catatalana

El gimnasta de Viladecans Joel Plata (CG Sant Boi), quart en el concurs complet i bronze en la barra de l’europeu de Munic, lidera la participació catalana, que també comptarà amb la presència de Pau Jiménez (Salt GC), Paula Raya (Esplugues Les Moreres) i Lorena Medina (Egiba Manresa).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)