Més esport

‘Sense límits’, més històries de superació a L’Esportiu

L’Esportiu presenta una altra versió de la sèrie Sense límits. Després del primer recull, Sense límits, vides paralímpiques, amb entrevistes amb esportistes que practiquen esport adaptat a alt nivell, ara els i les protagonistes són persones que tenen històries de superació personal per explicar-nos, vinculades sempre a l’esport, en qualsevol nivell. Les entrevistes, a càrrec de Marta Escubós, les podreu trobar en format paper, a les planes de L’Esportiu, i també en suport audiovisual, a www.lesportiudecatalunya.cat i a les nostres xarxes socials.

Amb perfils variats d’edat, disciplina esportiva, origen i història personal, els protagonistes ens expliquen com han vehiculat a través de l’esport una trajectòria de superació digna de ser explicada i que sovint hem passat per alt. L’Esportiu vol fer un pas més per donar reconeixement i visibilitat a persones que no tenen límits i, al mateix temps, fer valer la importància de l’esport i tots els valors que representa. El primer protagonista, demà, serà Marc Subirón, jugador de rugbi en cadira de rodes en el BUC Barcelona.

La sèrie Sense límits, històries de superació té el patrocini de la Fundació Damm, la Fundació Metalquimia, la Fundació FC Barcelona, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Diputació de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)