Handbol

El Barça supera el tràmit contra el Ministros (50-18) en l’estrena a la Super Globe

El conjunt blaugrana ha establert el seu rècord anotador en la competició

El Barça ha superat plàcidament el tràmit contra el Ministros mexicà (50-18) en l’estrena de la Super Globe i demà es jugarà l’accés a les semifinals contra l’ES Tunis (13.30 h). Els 50 gols suposen el rècord anotador del conjunt blaugrana en el mundial de clubs. L’anterior millor registre eren els 42 aconseguits el curs 2017-18 precisament contra el rival de demà. Els màxims golejadors blaugrana han estat Pablo Urdangarin (12) i Domen Makuc (7), que ha estat nomenat jugador més valuós del partit. A més de Nielsen, amb una artritis post traumàtica del dit gros del peu dret, Carlos Ortega també ha deixat fora de la convocatòria a Janc i Cindric.

L’equip blaugrana ha començat tou en defensa i amb els joves Roberto Domènech, sota els pals, Pablo Urdangarin i Artur Parera en pista. El menut conjunt mexicà, amb una mitjana d’,1,77 m, ha aprofitat les facilitats de la rereguarda catalana per colpejar primer, amb el pivot Luis Miguel Sánchez com a principal argument (2-3). Domenech ha anat superant els nervis inicials i a partir dels ajustos defensius el Barça ha pres embranzida, amb un parcial de 7-0 (9-3). El partit s’ha convertir en un atac i gol i els blaugrana han posat la directa fins a tancar la primera meitat amb un contundent parcial de 26-10, amb protagonisme dels extrems, Pablo Urdangarín (8 gols) i Aitor Ariño (5).

Després de la represa, Ortega ha donat uns minuts de joc a Mem, N’Guessan, Aleix, Wanne i Fàbregas. La diferència física i tècnica encara s’ha fet més evident i el conjunt mexicà amb prou feines ha pogut anotar un parell de gols en 15 minuts (38-13). El partit no ha tingut més història i el Barça ha ampliat el festival golejador fins a l’escandalós 50-18 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)