El Barça venç el Tunis (37-24) i jugarà la semifinal de la Super Globe contra el Kielce

Els blaugrana han sortit decidits a per la victòria des de l’inici

El Barça ha guanyat l’Esperance Tunis per 37-24 i ha finalitzat en la primera posició del seu grup de la Super Globe. Els blaugrana jugaran dissabte la semifinal del mundial de clubs contra el Kielce Polonès que també ha finalitzat primer del seu grup després de vèncer per 30-39 el Taubaté brasiler.

Els blaugrana han sortit amb l’objectiu de situar-se per davant ràpidament i distanciar-se en el marcador i ho han aconseguit amb un 6-2 després d’anotar quatre gols consecutius. Els blaugrana han mantingut la concentració i han anat ampliant la seva avantatge, amb gols de Fàbregas i N’Guessan i bones aturades de Pérez de Vargas, fins els nou gols (16-7) en el minut 22. Els tunisians han ajustat una mica el marcador aprofitant algunes imprecisions blaugrana abans del descans al que s’ha arribat amb un 18-12.

La segona meitat s’ha iniciat amb intercanvi de gols fins que el Barça ha fet un parcial de 5-0 i ha situat el 28-15, tretze gols de marge, en el marcador en el minut 42. Els tunisians han tornat a aprofitat una petita baixa de ritme blaugrana per fer un parcial de 4-0, però un temps mort del tècnic Carlos Ortega els ha tornat a posar a lloc i s’han tornat a escapar i han guanyat per 37-24. Fàbregas ha anotat 7 gols, N’Guessan sis i el porter Pérez de Vargas ha estat escollit MVP del partit.