Tennis

Granollers i Zeballos, fora de les ATP Finals de dobles

Tennis. Perden el tercer partit del grup per 6-0 i 6-4 contra Glasspool i Heliovaara. Nadal talla la mala ratxa i i guanya l’últim partit del grup

Marcel Granollers i Horacio Zeballos van perdre el tercer partit de la fase de grups i es van acomiadar de les ATP Finals de dobles de Torí. El català i l’argentí, setens favorits, tenien possibilitats de passar a la semifinal si guanyaven, però van ser derrotats per 6-0 i 6-4 per l’anglès Lloyd Glasspool i el finlandès Harri Heliovaara, els sisens favorits, en només una hora. Amb aquesta victòria, l’anglès i el finlandès es van classificar per a la semifinal.

En el primer set el barceloní i l’argentí van ser superats completament i no van guanyar cap dels seus serveis. En el segon van millorar i es van mantenir vius fins a l’últim joc. Fins i tot van disposar d’una bola de trencament en el setè joc per avançar-se, però no la van aprofitat. Quan en el desè joc Glasspool i Heliovaara van disposar de la primera bola de break, la van saber aprofitar i van aconseguir la victòria. Marcel Granollers i Horacio Zeballos han disputat la seva tercera ATP Finals plegats i en les dues anteriors havien arribat a la semifinal.

Victòria de Nadal

Rafael Nadal va guanyar el seu últim partit de la fase de grups de l’ATP Finals i es va acomiadar amb un triomf. El manacorí ja estava eliminat després de les dues primeres derrotes, però va marxat amb el cap ben alt i mostrant un bon joc contra Casper Ruud, a qui va superar per un doble 7-5. El noruec ja estava classificat per a les semifinals. Els dos sets va seguir la mateixa tònica, lluita fins al dotzè joc en que un break, els va decantar cap al costat del manacorí. Rafael Nadal va estar molt segur amb el seu servei i només va donar dues oportunitats de trencament al seu rival en el novè joc del primer set, però no el va cedir.

Rafael Nadal va tallar la seva mala ratxa de quatre derrotes seguides, un fet que no li passava des del 2009, fa tretze anys. El manacorí venia de perdre en l’obert dels Estats Units contra Frances Tiafoe, va ensopegar en el primer partit del Masters 1.000 de París enfront Tommy Paul, i a Torí ha cedit contra Felix Auger-Aliassime i Taylor Fritz. L’any 2009 Rafael Nadal va ser derrotat en la semifinal de París-Bercy per Novak Djokovic i després va perdre en els seus tres partits de la fase de grups de l’ATP Finals, contra Robin Söderling, Nikolai Davidenko i novament Djokovic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)