Tennis

Rublev remunta, venç Tsitsipas i completa les semifinals de l’ATP Finals

El rus ha derrotat el grec per 3-6, 6-3 i 6-2

Les semifinals de les ATP Finals de Torí han quedat definides després de la classificació d’Andrei Rublev, que ha derrotat Stefanos Tsitsipas per 3-6, 6-3 i 6-2. El rus, sisè favorit, s’enfrontarà en la semifinal al noruec Casper Ruud (3), mentre que en l’altre semifinal Novak Djokovic (7) jugarà contra Taylor Fritz (8).

Andrei Rublev ha remuntat contra el grec, segon favorit, després de començar l’enfrontament nerviós i fent forces errades que l’ha portat a perdre el primer set. En l’inici del segon ha recuperat la serenitat i un break en el vuitè joc l’ha portat a igualar el partit. En el tercer set el domini del rus ha estat més clar, ha trencat dues vegades el servei de Stefanos Tsitsipas, que ha acabat descentrat, i ha aconseguit la victòria i la classificació.

Novak Djokovic ha acabat invicte en el grup vermell de les ATP Finals després d’estar més de tres hores a la pista i guanyar Daniïl Medvédev en un partit intranscendent. El serbi ja estava classificat per la semifinal i el rus eliminat. Tots dos volien guanyar per prestigi i al final Djokovic s’ha emportat la victòria per 6-3, 6-7 (5) i 7-5 (2) en 3h11.

El serbi sabia que demà tenia que jugar la semifinal contra el nord-americà Taylor Fritz, però tot i això ho ha deixat tot a dins de la pista. Al final del segon set se l’ha vist molt cansat, l’ha acabat perdent, i en el tercer s’ha continuat apreciant que li costava córrer i que buscava punts curts. Medvédev ha intentat allargar el partit i el novè joc del tercer set ha durat més de quinze minuts, i el rus ha aconseguit el break. Djokovic s’ha refet ha anivellat el partit i en el tie-break i ha aconseguit la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)