L’Atlètic Barceloneta s’estrena en la Champions a casa amb golejada (20-5)

L’efectivitat marinera en el primer quart (7-1) ha acabat amb la resistència del Waspo98 Hannover

L’esperada estrena del Zodiac CN Atlètic Barceloneta en la Champions a casa s’ha convertit en un festival golejador. El Waspo98 Hannover no ha estat rival per al conjunt mariner, que ha segellat la tercera victòria en tres jornades per reforçar el lideratge de grup, juntament amb l’Olympiacòs. El partit ha estat condicionat per l’espectacular posada en escena local, que amb un parcial de 7-1 ha deixat la victòria encarrilada. La resta de parcials també han estat mariners (6-3, 2-1 i 5-0). Els gols locals se’ls han repartit: Perrone (4), Bustos (4), Matkovic (2), De Toro (2), Pavillard (2), Paul (2), Biel (2) i Munárriz (2).

Elvis Fatovic havia reclamat als seus jugadors que marquessin el ritme de joc des de l’inici. Tal dit, tal fet. Felipe Perrone només ha necessitat mig minut per marcar el camí i a partir d’aquí, a pràcticament gol per minut, l’equip mariner ha anat engrossint la seva col·lecció. Dusan Matkovic i Alex Bustos, tots dos per partida doble, Miguel de Toro i Luke Pavillard han tancat el primer quart per un escandalós 7-1. L’estrena de l’Atlètic Barceloneta de la Champions a casa començava sobre rodes. En el segon quart no ha canviat el panorama. La recuperació de pilotes, la fluidesa i l’efectivitat en atac han tornat a ser els arguments de l’equip barceloní, que amb un parcial de 6-3 arribava al descans llarg amb el partit totalment decidit (13-4). Tres gols més de Perrone, Pavillard, Munárriz i Biel han estat els golejadors d’aquest quart.

Amb la victòria assegurada, Fatovic ha donat minuts de joc al porter australià Nic Porter, una de les cares noves del curs i que ha substituït a Unai Aguirre. L’efectivitat ha baixat, però el tercer quart també se l’ha l’apuntat el conjunt mariner (2-1), amb les dianes de Biel i Paul. En els vuit minuts finals, el Barceloneta ha arrodonit la golejada amb un parcial de 5-0, amb Paul, Bustos (2), De Toro i Munárriz com a braços executors.