Vela

La Christmas Race, per a Sofiia Naumenko i Hidde Schraffordt

La ucraïnesa Sofia Naumenko i el neerlandès Hiddel Schraffordt en la ILCA 6 femenina i masculina, respectivament, son els vencedors absoluts de la 46a Christmas Race disputada des de dilluns a Palamós. Naumenko s’endú el Trofeu Manuel Albalat a la millor tripulació olímpica i Schraffordt el Trofeu Diputació de Girona a la millor tripulació juvenil.

El neerandès Hieke Schraffordt en la ILCA 4, el suec Jonathan Llado en Europa i Marc Mesquida i Ramon Jaume en 420 son els vencedors de la resta de classes després d’una última jornada en la què la manca de vent ha impedit els participants sortir al camp de regates.

L’entrega de premis és a l’Espai del Peix, amb Jordi Masquef (Diputació de Girona), Joan Barba (Ajuntament de Palamós), Josep Maria Isern (Federació Catalana de Vela), Eduard Sallés i Miquel Aviñó (Club Nàutic Costa Brava Vela Palamós), Carles Arnall (Fecotur) i el president del jurat, Fran Vidal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)