Futbol sala

Dyego renova amb el Barça fins al 2025

L’ala brasiler, fonamental en els esquemes de joc de Jesús Velasco, acabava contracte el 2023 i amb la renovació complirà fins a dotze temporades en el club blaugrana

El brasiler Dyego Zuffo, de 33 anys i que va arribar al Barça el 2013, ha renovat per dues temporades més, fins al 30 de juny del 2025. Dyego acabava el seu contracte aquesta temporada i la seva continuïtat era estratègica per al projecte de Jesús Velasco. L’ala brasiler és el cinquè màxim golejador de la història del Barça de futbol sala amb 179 gols, només per darrera de Lozano, Ferrao, Wilde i Fernandao. En nou temporades i mitja a l’entitat barcelonista ha guanyat 3 Champions, 3 lligues, 3 copes d’Espanya, 4 copes del Rei i 2 supercopes d’Espanya.

Dyego Zuffo, en declaracions a BarçaTV, expressava la seva felicitat per seguir dues temporades més al Barça. “Era el que volia perquè em sento molt a gust al club i segueixo gaudint a la pista. Sento que estic en plena maduresa i en el millor moment de la meva carrera esportiva i puc aportar encara moltes coses a l’equip per intentar assolir tots els objectius”, explica. “Quan acabi el contracte hauran estat 12 anys al Barça, ja em sento d’aquí, he fet una família i he tingut una filla a Barcelona. Vaig arribar sent un nen i ara sóc un home i estic gaudint molt d’aquest trajecte”, reconeix.

Per la seva banda Jordi Torras, el màxim responsable esportiu del club, ha volgut remarcar “l’esforç econòmic que ha fet Dyego per renovar, la qual cosa posa de relleu el seu compromís”. “La seva renovació era prioritària perquè el seu rendiment i entrega a la pista són inqüestionables i estem molt satisfets de tenir Dyego per dues temporades més”, ha reconegut Torras.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)