Futbol sala

Adolfo renova amb el Barça fins al juny del 2026

L’ala colomenc continuarà en el conjunt blaugrana tres temporades més

Adolfo ha renovat amb el Barça fins al juny del 2026 i continuarà en el conjunt blaugrana tres temporades més. L’ala colomenc finalitzava el seu contracte al final d’aquesta temporada. Adolfo va arribar al conjunt blaugrana l’estiu de l’any 2016, amb 23 anys, i portava sis anys i mig a l’entitat. En aquest temps s’ha convertit en un dels millors jugadors mundials, amb la lluita i l’entrega com una de les seves grans característiques, a banda del seu bon joc i l’olfacte golejador. Amb el Barça ha guanyat tres lligues, dues Champions, tres copes d’Espanya, tres copes del Rei i dues Supercopes. Ha marcat 161 gols de blaugrana, comptant els 16 d’aquesta temporada.

Després de la renovació Adolfo ha manifestat: “Sóc del Barça des de petit i personalment jugar aquí amb els millors del món i defensar aquest escut és un privilegi que no vull que s’acabi mai”. El colomenc també ha explicat: “Volem seguir guanyant títols i fent història i la meva filosofia diu que això només serà possible si ens deixem la vida en cada partit i en cada entrenament i és el que intento aplicar en el meu dia a dia”. El màxim responsable esportiu del Barça de futbol sala Jordi Torras ha explicat del jugador: “El seu esperit de lluita i de sacrifici contagia la resta de l’equip”, i afageix: “És un futbolista molt complet en tots els aspectes del joc i el jugador que tots els entrenadors volen tenir al seu equip perquè marca les diferències i fa millors els seus companys”. Fa uns dies va ser Dyego el que va renovar per dues temporades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)