Futbol sala

Matheus renova i seguirà en el Barça tres temporades més

Finalitzava el contracte al final d’aquesta campanya i l’allarga fins el 2026

Matheus Rodrigues ha renovat pel Barça tres temporades més i continuarà al club fins al juny del 2026. L’ala portuguès, que acabava contracte al final d’aquesta temporada, va arribar al conjunt blaugrana a l’estiu del 2020 amb 23 anys. Matheus és la tercera renovació del Barça en una setmana, després d’assegurar-se també la continuïtat de Dyego fins al 2025 i d’Adolfo fins al 2026.

En tres temporades al primer equip blaugrana Matheus ha guanyat dues lligues, dues Champions, una copa d’Espanya, una copa del Rei i una Supercopa. Aquesta temporada està batent el seu propi rècord golejador amb 14 gols marcats, 8 a la lliga i 6 a la Champions, i en total ja ha marcat 40 gols en les dues temporades i mitja. El brasiler s’ha mostrat feliç per la renovació i mira cap el futur: “Vull seguir fent carrera al Barça i convertir-me en un jugador important en aquest club per ajudar l’equip a conquistar tots els objectius”.

El màxim responsable esportiu del Barça de futbol sala Jordi Torras ha comentat: “El temps ha demostrat que l’aposta per Matheus va ser un encert, és un jugador diferencial que ha progressat molt des de la seva arribada al Barça i que encara té marge de millora”. Jordi Torras també ha comentat les tres renovacions tant seguides i s’ha mostrat satisfet: “Ens hem assegurat les renovacions de tres puntuals i és una molt bona notícia per al projecte”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)