Atletisme

Adel Mechaal i Abdessamad Oukhelfen lideraran la selecció catalana en l’estatal de cros a Ortuella

El fondista palamosí és el vigent campió i el conjunt quadribarrat també defensa títol per federacions

El palamosí Adel Mechaal (New Balance), vigent campió d’Espanya, i el reusenc Abdessamad Oukhelfen (Nike), subcampió el 2021, lideren la selecció catalana que el 29 de gener defensarà el títol estatal de cros per federacions a Ortuella (Biscaia). Mechaal, el petit dels Oukhelfen i Aaron las Heras (Playas Castelló) han estat convocats per decisió tècnica i completen la selecció el podi íntegre del campionat de Catalunya de cros, que es va disputar diumenge a Mataró: Santi Catrofe (Bikila), Abdenasser Oukhelfen (Bikila) i Ibrahim Ezzaydouni (Playas Castelló).

Naima Ait Alibou, cap de files en la selecció femenina

La cap de files de la selecció femenina serà la vilafranquina Naima Ait Alibou (Playas Castelló), que al desembre es va estrenar en l’europeu de cros. Les altres convocades es van guanyar la plaça a Mataró: Douae Ouboukir (Independent), campiona; Mireia Guarner (Avivent Manresa), segona; Laura Rodríguez (Piélagos), tercera; Cristina Silva (Ironwill), cinquena; i Marina Guerrero (Avinent Manresa), setena. En l’últim campionat d’Espanya, l’equip de Catalunya va ocupar el quart lloc, a només 6 punts del bronze. Clara las Heras (l’Hospitalet Atletisme) i Marina Freixa (AA Catalunya), quarta i sisena absolutes a la capital maresmenca, lideraran la selecció sub23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)