Tennis

Korda fa saltar la banca i elimina Medvédev, finalista l’any passat

El nord-americà de 22 anys Sebastian Korda (29) ha completat el triomf més grandiloqüent de la seva carrera i ha donat la gran sorpresa del dia en els setzens de l’obert d’Austràlia eliminant al rus Daniïl Medvédev (7), finalista el 2022 i el 2021 i un dels grans aspirants al títol, per 7-6 (7), 6-3 i 7-6 (4) en 2h59. El fill del mític jugador txec Peter Korda ha rendibilitzat un revés de quirats, la seva dreta poderosa i ha pressionant bé a la xarxa desestabilitzat el joc de fons del seu sempre rocós rival, que no ha pogut imposar la llei del seu potent servei perquè s’ha trobat al davant a un excel·lent restador. Korda ha completat l’inici somiat (4-1), però el rus s’hi ha regirat (4-4) i el primer set s’ha resolt en un tie-break. El nord-americà s’ha tornat a avançar per 4-1 en el segon parcial, que ha tancat per 6-3. A més, ha trencat el servei de Medvédev en el primer joc del tercer set. Amb 4-3 en contra el rus ha reaccionat (4-5) i el set s’ha tornat a resoldre en un desempat en què Korda ha estat superior. El seu rival en els vuitens serà el polonès Hubert Hurkacz (10), que ha vençut al canadenc Denis Shapovalov (20).

En el darrer partit de la jornada, la grega Maria Sakkari (6) ha sucumbit davant de la xinesa de 28 anys Lin Zhu (87a) per 7-6 (3), 1-6 i 6-4 en 2h33.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)