Tennis

Magda Linette i Aryna Sabalenka completen les semifinals femenines d’Austràlia

La polonesa és la revelació del torneig i la bielorussa la cinquena favorita

La polonesa Magda Linette i la bielorussa Aryna Sabalenka s’enfrontaran en la segona semifinal de l’Obert d’Austràlia després d’haver superat sense problemes els quarts de final. Magda Linette, de 30 anys i número 45 del rànquing mundial, s’ha convertit en la revelació del torneig després d’eliminar a quatre caps de sèries de manera consecutiva. En els quarts de final ha derrotat a la txeca Karolina Pliskova (30) per 6-3 i 7-5. La polonesa mai havia arribat a uns vuitens de final d’un grans eslam i a Austràlia ja està en la semifinal. Per arribar-hi s’ha desfet a Melbourne de l’estnia Anett Kontaveit (16), la rus`sa Ekaterina Alexandrova (19) i la francesa Caroline Garcia (4).

La rival de Magna Linette en la semifinal serà Aryna Sabalenka (5) que no ha tingut problemes per eliminar la croata Donna Vekic per un clar 6-3 i 6-2. Aryna Sabalenka s’ha mostrat intractable i no ha deixat que la seva rival, 64 de la llista mundial, l’inquietés en cap moment del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)