Futbol sala

El Barça juvenil remunta contra el Pozo (3-4) per conquerir la copa d’Espanya

Una canonada de Kokoro a 1:38 del final de la pròrroga ha resolt la final pels blaugrana

Una canonada de Kokoro a 1:38 pel final de la pròrroga ha segellat el 3-4 pel Barça contra el Pozo i ha certificat el títol blaugrana de la copa d’Espanya juvenil, que s’ha disputat a Granada conjuntament amb la competició absoluta. L’equip de Pep Ruiz ha sabut remuntar una final que se li havia posat molt coll amunt quan el rival s’ha col·locat amb un 2-0 a l’inici de la segona meitat. El conjunt blaugrana ha restablert l’equilibri (2-2) i a 41 segons del final ha forçat la pròrroga després que l’equip murcià s’hagués tornat a avançar en el resultat (3-2). En el temps suplementari Kokoro ha dictat sentència i el capità Adrián Tapias ha acabat alçant la copa.

Abans d’accedir a la final, el Barça havia superat amb molta comoditat l’estrena contra el Basilea (13-1), mentre que amb la Unión Deportiva las Rozas no va poder cantar victòria fins a l’últim instant (6-4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)