Natació

La selecció catalana imposa els galons en el territorial infantil i júnior a Torrevella

És l’onzena vegada en onze edicions que guanya aquest campionat estatal

Les seleccions catalanes han tornat a imposar els galons en el campionat d’Espanya per federacions territorials infantil i júnior, que s’han disputat de divendres a diumenge a Torrevella (Baix Segura). És l’onzena vegada en onze edicions que el combinat quadribarrat domina aquesta competició. Els nedadors catalans s’han imposat en totes les franges d’edat, tant en infantil com en júniors masculins i femenins. A títol individual, Ian Florencio ha acreditat la marca més valuosa del campionat pels seus 51.73 en els 100 m lliure (715 punts).

Marina García, amb l’expedició

A proposta del director tècnic, Luis Rodríguez, l’expedició catalana ha tornat a apostar per la figura d’un nedador d’elit com a “suport a l’esportista”. Si el curs passat a Palma aquest rol el va representar Jessica Vall, aquest cop ha estat una altra bracista de referència, Marina García, que ha exercit de figura intermèdia entre els joves nedadors i els entrenadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)