El Barça remunta i guanya a 24 segons del final (27-28) el Celje en la lliga de campions

Els blaugrana han anat sempre a remolc en el marcador

El Barça ha remuntat un partit molt complicat en els darrers sis minuts i s’ha imposat a la pista del Celje per un mínim 27-28 en la dotzena jornada de la lliga de campions. Els blaugrana perdien per 27-24, però sempre han confiat amb el triomf i dos gols de Mem, tres aturades de Nielsen i el darrer gol d’Aleix Gómez han posat al Barça per davant a 24 segons del final, els únics que ha manat en el marcador.

Els blaugrana han topat en els primers minuts amb les bones aturades del porter del Celje, Gabersek, i els locals s’han avançat amb un 4-1 en el minut sis. Els eslovens han tingut tres gols d’avantatge en vaires ocasions fins que després de l’aturada d’un penal de Pérez de Vargas, els blaugrana han fet un parcial de 0-3 i han empatat (9-9) en el minut 19. El Barça ha jugat a ràfegues i mai s’ha pogut posar per davant en el marcador en els primers trenta minuts. El Celje s’ha tornat a distanciar i s’ha situat amb quatre gols per sobre (15-11) a un minut del descans al que s’ha arribat amb el 15-12.

En la segona meitat els eslovens han incrementat la intensitat de la seva defensa i ho han pagat amb un parell de dobles exclusions entre els minuts 38 i 40. Els blaugrana han pogut atacar contra una defensa de quatre homes i el porter, però no ho han aprofitat prou per donar la volta al partit. En el minut 44 el Barça s’ha situat a un gol (21-20), però el Celje s’ha tornat a distanciar de quatre gols (24-20). Quan més pressió tenien els blaugrana, en el marcador, en l’ambient pel públic eslovè i pel poc temps que quedava, és quan han estat més centrats i efectius. Amb bones accions d’atac, de defensa i a la porteria han retallat les diferències i s’han emportat la victòria. Mem i Wanne han marcat cinc gols cada un.