Handbol

El Barça vol acabar primer

Handbol. Lliga de campions. Visita el Celje, que lluita per entrar als vuitens

Després d’aconseguir la classificació per als quarts de final de la lliga de campions, l’objectiu del Barça és acabar en la primera posició del seu grup. Per això els blaugrana volen continuar molt centrats en la competició i la visita a la pista del Celje Pivovarna (18.45 Esport 3) la consideren molt important. L’entrenador del conjunt blaugrana, Carlos Ortega, ho té molt clar: “És un partit molt important per a nosaltres i hem de guanyar si volem acabar com a primers de grup. Anem a una pista molt difícil i amb molt de públic que pressionarà.”

El conjunt eslovè ocupa la setena plaça del grup amb només tres victòries vuit derrotes, però encara està lluitant per acabar entre els sis primers i classificar-se per als vuitens de final. Dels últims tres partits que ha disputat n’ha guanyat dos i en l’últim es va imposar a la pista del Nantes (31-32). El tècnic del Barça va explicar: “Ells encara tenen possibilitats d’estar en els vuitens de final i això implica guanyar-nos a nosaltres. Els tenim molt de respecte, vam patir molt en el partit de la primera volta i només en els últims quinze minuts vam poder superar-los.” En aquell partit disputat al Palau Blaugrana en la tercera jornada el Barça es va imposar per 38-30, 19-15 en el descans. Carlos Ortega va comentar que l’equip està físicament bé i que això li permet donar minuts a tots els jugadors per anar dosificant els efectius. Ariño i Langaro continuen amb lesions de llarga durada i Petrus segueix de baixa, tot i que s’espera que pugui tornar la setmana vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)