Més esport

La sèrie ‘Sense límits’ de L’Esportiu, finalista als premis Rahola

La redactora de L’Esportiu Marta Escubós, amb la sèrie Sense límits, històries de superació és una de les quatre finalistes en la categoria de millor treball informatiu o divulgatiu en premsa de la 14a edició dels premis Carles Rahola de comunicació local, que organitzen el Col·legi de Periodistes i la Diputació de Girona. L’acte de lliurament dels premis es fa dimarts a l’Auditori de Girona (20h).

Sense límits, històries de superació donava continuïtat a un projecte de L’Esportiu que va començar amb el recull Sense límits, vides paralímpiques amb protagonistes que practiquen esport adaptat a alt nivell. A la sèrie finalista dels premis, els protagonistes narren històries de superació personal vinculades a l’esport en qualsevol nivell. Hi han participat Marc Subirón (jugador del BUC Barcelona); Isaac Padrós (invident i president de l’associació Multicapacitat de Girona); Miquel Chavarría (jugador del FC Barcelona Genuine); Alberto Donado (jugador del RCD Espanyol Special); Rodrigo López (jugador del Girona FC Genuine); Pere Ribes (invident i comentarista a Ràdio Olot dels partits de l’Olot); Elias Banomar (jugador del Bàsquet Girona en cadira de rodes); Núria Cussó (nedadora adaptada del CN Mataró); Ivan Aranda (jugador d’hoquei en cadira de rodes als DRACS CEA) i Àlex Roca (atleta i ambaixador de la Fundacio Barça). Les entrevistes, a més de la publicació en paper a les planes de l’Esportiu, són en format audiovisual, al lloc web del diari.

El jurat ha valorat “la sensibilitat amb la qual s’han treballat totes les entrevistes, sense condescendència”. Entre els finalistes dels premis, també hi ha Tura Soler, per una publicació a El Punt Avui, i Carme Vinyoles, a La República.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)