El Barça pateix per tombar l’Osca (32-35)

Les aturades de Gonzalo han impulsat la reacció blaugrana després que la primera part s’hagi acabat en taules (16-16)

El Barça, amb més problemes dels previstos, ha signat a la pista de l’Osca (32-35) el seu divuitè triomf en divuit jornades de la lliga Asobal quan amb prou feines feia 48 hores de la victòria in extremis de la Champions a la pista del Celje (27-28). Al descans s’hi arribat amb empat a 16 i no ha estat fins als 10 minuts després de la represa, en què les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas (8 i un 34% d’encert) –a la primera meitat havia jugat Emili Nielsen– han impulsat una petita estrebada blaugrana (23-28). L’equip aragonès, però, no s’ha donat per vençut i a menys de 5 minuts pel final ha tornat a ajustar el resultat (30-32). Mem (6 gols) i Richardson (7), dos dels destacats del partit, han pres el comandament i el Barça ha acabat certificant el triomf per 32-35.