Venç a 24 segons de la fi

Handbol. Lliga de campions. El Barça va a remolc del Celje i només es posa a davant amb un gol d’Aleix Gómez en el darrer mig minut

Celje 27 Barça 28

CELJE:Gabersek, Marguc (8, 5p), Mlakar (2), Zabic (2), Vlah (4, 2p), Ivankovic i Strmljan (5) –set inicial–; Macej (3), Suholeznik (1), Martinovic (1) i Mitja Janc (1p).BARÇA:Gonzalo Pérez de Vargas (Nielsen), Aleix Gómez (3), Mem (5), Fábregas (2), Carlsbogard, N’ Guessan (2) i Wanne (5) –set inicial–; Cindric (2), Makuc (2), Richardson (4, 2p), Blaz Janc (2) i Frade (1).PARCIALS:2-1, 5-5, 8-6, 10-9, 11-10 i 15-12 (descans), 18-14, 21-18, 21-20, 25-22, 27-25 i 27-28.ÀRBITRES:R. Brkic i A. Jusufhodzic (Àustria). Van excloure Ivankovic, Macej (2), Maklar, Martinovic i Suholeznik, pel Celje, i N’Guessan, Mem, Richardson, Wanne, Frade i Ortega pel Barça.

Un gol d’Aleix Gómez a 24 segons del final va donar la victòria al Barça per 27-28 a la complicada pista del Celje. Els blaugrana va anar a remolc del conjunt eslovè durant tot el partit. Només van estar empatats en un parell o tres d’ocasions, i la primera vegada que es van situar a davant en el marcador va ser amb el gol que els va donar la victòria. El Barça perdia per 27-24 a sis minuts del final, però sempre va confiar en el triomf i un gol de Fàbregas, dos seguits de Mem, tres aturades del porter Nielsen i el darrer gol d’Aleix Gómez els van donar la victòria.

Els blaugrana van topar en els primers minuts amb les bones aturades del porter del Celje i els locals es van avançar amb un 4-1 en el minut 6. Els eslovens van tenir tres gols d’avantatge diverses vegades, fins que, després de l’aturada d’un penal de Pérez de Vargas, els blaugrana van fer un parcial de 0-3 i van empatar (9-9) en el minut 19. El Barça va jugar a ràfegues i el Celje es va situar quatre gols per sobre (15-11) a un minut del descans, al qual es va arribar amb 15-12.

En la segona meitat, els eslovens van incrementar la intensitat de la defensa i ho van pagar amb un parell de dobles exclusions entre els minuts 38 i 40. Els blaugrana no les van aprofitar prou per capgirar el partit, però en el minut 44 es van situar a un gol (21-20). Els eslovens es van tornat a distanciar de quatre (24-20). Quan més pressió tenien els blaugrana, en el marcador, en l’ambient del pavelló i pel poc temps que quedava, és quan van estar més centrats i efectius. Amb bones accions d’atac, de defensa i aturades a la porteria. El Barça va retallar la diferència i es va emportar la victòria.