Futbol sala

El Barça fa massa errades i perd a casa contra El Pozo (2-3)

Els blaugrana portaven nou victòries consecutives a la lliga

El Barça ha trencat una ratxa de nou victòria seguides a la lliga i ha perdut per un mínim 2-3 a casa contra El Pozo Múrcia en un partit en que ha comès masses errades. En la primera meitat no ha jugat bé i en la segona ha tingut gran ocasions i el porter d’El Pozo Juanjo, ex del Barça, ha salvat al seu equip.

Els blaugrana no han fet una bona primera meitat i ha comés diverses errades defensives que els hi ha costat gols en contra. Els murcians s’han avançat tres vegades en el marcador i han arribat al descans amb un 2-3, amb gols de Sergio Lozano i Marcenio pels blaugrana. Al Barça l’hi ha fet mal l’1-2 que ha arribat en el minut 9. Una falta a favor dels blaugrana a la línia de l’àrea d’El Pozo ha estat mal gestionada i s’ha convertit en un contraatac i un gol en contra.

En la segona meitat els blaugrana han millorat força el seu gol, però els hi ha faltat encert i el porter visitant ha aturat bones ocasions. La més clara un contraatac de tres contra el porter que Mercenio no ha sabut culminar. Els Barça ho ha intentat tot per empatar i a tres minuts del final ha sortit amb cinc i sense porter. A 17 segons del final el Barça ha disposat d’un doble penal però Juanjo ha aturat el xut de Sergio Lozano.