Rugbi

El comitè sanciona el Barça per fer malament els canvis i queda fora de la copa i del grup A

El comitè de competició de la federació espanyola de rugbi ha sancionat el Barça per fer malament els canvis –limitats en cada línia–contra el Complutense Cisneros i no podrà jugar en el grup A dels sis millors equips. També queda fora de la copa, competició que jugaran sis equips. El comitè li dona el partit per perdut per 21-0. El seu lloc en el grup A l’ocupa el conjunt madrileny. El Barça, que va perdre aquell partit per 25-23 però va sumar un valuós bonus ofensiu, havia acabat entre els sis millors però la reclamació del Complutense ha precipitat els esdeveniments. Aquests sis equips, entre els qual hi ha la Santboiana –vigent campiona–i els dos primers del grup B jugaran els play-off a partir del 21 de maig, amb quarts de final, semifinal i final.

El club blaugrana ja havia viscut darrerament episodis similars quant a sancions a causa d’alineacions en l’equip de futbol femení i en el d’handbol masculí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)