Futbol sala

El Barça empata a la pista del Jaén (2-2), el tercer, i demostra que sap patir i treballar

Al minut sis perdia per 2-0 i ha anivellat el partit a un minut del final

El Barça, el líder, ha hagut de treballar i patir molt per sumar un empat (2-2) a la pista del tercer classificat el Jaén. Els blaugrana no han fet un bon partit, però han demostrat que no s’han rendit mai i que quan les coses van malament saben mantenir-se dins la pista. El Barça ha començat amb un 2-0 en contra i ha empatat a un minut del final.

Els blaugrana no han estat gens afortunats en l’inici de partit i ja perdien per 2-0 en el minut sis de joc. Un xut del Jaén desviat per un jugador del Barça i una passada d’un jugador blaugrana interceptada per un davanter local han avançat al conjunt andalús. La reacció del líder ha estat immediata i primer Sergio Lozano ha enviat una rematada al pal i després, en el minut set, Matheus ha fet el 2-1. El Barça s’ha carregat aviat de faltes i el Jaén ha disposat de dos dobles penals. El primer l’ha enviat al pal, i el segon, a 25 segons del descans, l’ha desviat el porter Dídac.

La segona part també ha començat malament pel Barça i als 30 segons Sergio González ha vist la targeta vermella per aturar un contraatac. Els blaugrana han resistir dos minuts en inferioritat i després han començat a tenir ocasions de gol. Al seu davant el Jaén s’ha defensat be i el porter ha fet grans aturades. En els últims cinc minuts el Barça ha atacat de cinc sense porter. El gol de l’empat ha arribat a 1:55 del final en un doble penal transformat per Ferrão. A 49 segons del final Pito ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsat. Els blaugrana han aguantat amb un home menys fins al final.