Handbol

Luka Cindric, resignat per la seva pròxima marxa del Barça

Tot i que té contracte fins al 2025, serà una de les víctimes per les retallades en les seccions del club blaugrana el curs vinent

El central croat Luka Cindric ja fa setmanes que sap que serà un dels jugadors sacrificats per les retallades de les seccions del Barça. Tot i que té contracte fins al 2025, el club li va notificar que s’hauria de buscar equip, una circumstància que viu amb resignació. “Com a esportista i professional no puc comentar aquestes coses. Estic molt content amb el club, amb l’entrenador i amb l’equip. Només he volgut fer la meva feina com a esportista. Pot ser que el club tingui problemes financers, però en la meva ment ara només passa guanyar la Lliga de Campions. Penso que he fet una bona feina aquí, tot i que vam perdre contra el Kiel la final del 2019-20. Encara queda part de la temporada i poso el focus a guanyar el que queda. El que passi després ja no ho sé”, ha valorat en declaracions a l’agència EFE.

Cindric, que cobra una de les fitxes més altes de la plantilla, recorda que es va incorporar al Barça l’estiu del 2019 per assolir un títol que “no es guanyava des del 2015”. En tot cas, diu que li hauria agradat complir els dos anys que li resten de contracte, tot i que no es mostra gaire preocupat pel futur: “Tinc molta confiança en mi, com a jugador i com a persona, i penso que podré trobar fàcilment un altre club.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)