Només un gol per remuntar

Waterpolo. Challenger Cup. El Terrassa fa un gran partit en l’anada de la final a Grècia i el títol es decidirà davant la seva afició

Apollon Smyrnis 12 CN Terrassa 11

APOLLON SMYRNIS:Galanopoulos, Alamanos, Bogdanovic (4), Mokkas, Goniotakis, Diplaros, Braimis (1), Chondrokoukis (2), Vickovic, Gardikas (4), Myrilos, Solanakis (1) i Kavousanos.CN TERRASSA:Motos, Wilson, F. Sánchez, Alarcón (3), Flores (3), Garcia, Delgado (2), Sabadell, Pérez, De Lera (1), Rodríguez, Chico (2) i I. Sánchez.PARCIALS:3-2, 3-4, 4-2 i 2-3.ÀRBITRES:T. Kovacs-Csatlos (Hongria) i J. Bouges (França). Van excloure definitivament F. Sánchez i Alarcón.

El CN Terrassa va fer un gran partit en l’anada de la final de la Challenger Cup i només va perdre d’un gol 12-11 a la piscina de l’Apollon Smyrnis grec. Els vallesans hauran de remuntar en el partit de tornada, que es jugarà a Terrassa el dissabte 29 i en el qual es decidirà el títol. L’enfrontament va ser molt anivellat i els locals van tenir el suport incondicional dels seus aficionats, que van omplir la piscina i van crear un gran ambient. En l’últim quart l’Apollon es va avançar de tres gols, però els homes de Dídac Cobacho van minimitzat la diferència.

El primer partit de la final va ser molt disputat des de l’inici i els grecs es van situar al davant en el marcador, però es va arribar al descans amb un empat, 6-6. En l’inici del tercer quart, el Terrassa es va situar per primer i únic cop al davant (7-8), però els grecs van reaccionar amb quatre gols consecutius (11-8). Els últims minuts van ser molt intensos, els vallesans van mantenir la calma i van marcar el definitiu 12-11 a 37 segons del final.