Waterpolo

Cita amb la història

Waterpolo. El CN Terrassa veu la final de la Challenger Cup contra l’Apollon Smyrnis com una oportunitat d’or per estrenar el seu palmarès internacional

El CN Terrassa viu amb nervis i màxima il·lusió les hores prèvies a la tornada de la final de la Challenger Cup (18 h per La Xarxa+) contra l’Apollon Smyrnis. Acostumat a viure sota l’ombra hegemònica de l’Atlètic Barceloneta, l’equip terrassenc veu la final d’aquesta competició europea de nova creació com una oportunitat d’or per estrenar el seu palmarès internacional. “Vam tornar vius de Grècia, que era l’objectiu, i ara a veure si som capaços de fer realitat aquest somni, que seria històric”, deia dimecres l’entrenador Dídac Cobacho en l’acte de presentació de la final.

El fet de jugar a casa i que el desavantatge sigui mínim (12-11) fa que es respiri un gran optimisme en el club terrassenc. En tot cas, Cobacho avisa de la qualitat del rival: “Som conscients que serà complicat. Hem d’ajustar la defensa perquè en el partit d’anada ja vam veure que tenen un bon llançament exterior i si anem a un marcador alt podem perdre. A més, venen després de guanyar a domicili en els play-off de la lliga el Vouliagmeni, que és un equip de Champions.” Cobacho, que suma vuit temporades com a màxim responsable del primer equip, situa aquest partit a dalt de tot de l’escalafó: “L’any de la lligueta de la Champions també vam viure jornades molt emocionants, però mai hem estat tan a prop d’una fita com aquesta, de poder guanyar un títol europeu, i anirem a totes.”

Paraula de capità

El capità del CN Terrassa, Ricard Alarcon, també veu la cita com una oportunitat única: “Aixecar un primer títol al club de la teva vida és el somni de qualsevol jugador, i encara fa més il·lusió si és d’àmbit europeu.” Com el seu entrenador, Alarcon també fa referència a l’etapa hegemònica del Barceloneta. “Malauradament he jugat moltes finals contra el mateix rival. Estic convençut que si fem les coses com les hem de fer, hi tenim molt a guanyar. Sincerament, estic cansat de jugar finals i perdre-les”, remata sobre la supremacia del conjunt mariner en les competicions estatals.

Per a l’ocasió, els operaris del CN Terrassa han bastit unes grades supletòries que incrementaran la capacitat de la instal·lació fins a gairebé els mil espectadors. En aquest sentit, també s’espera l’assistència d’una seixantena d’aficionats grecs, que de ben segur encara donaran més color i ambient a la final. “Serà una festassa i espero que acabi amb un final feliç”, etziba el capità.

LA PRÈVIA

Vam tornar vius de Grècia i a veure si ara som capaços de fer realitat aquest somni, que seria històric
Dídac Cobacho
entrenador del cn terrassa

LA DADA

Estic cansat de jugar finals i perdre-les. Si juguem com toca, hi tenim molt a guanyar
Ricard Alarcon
capità del cn terrassa
12-11
és el resultat
del partit d’anada. Per part de l’Apollon Smyrnis van destacar els 4 gols de Bogdanovic i Gardikas.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)