Handbol

David Roca no continuarà al Fraikin BM Granollers el curs vinent i jugarà al Benidorm

El Fraikin BM Granollers ha anunciat que el lateral dret terrassenc de 23 anys David Roca no continuarà a l’equip el curs vinent. Format entre el planter de l’actual Handbol Egara i el Barça (des d’infantil al Barça B), Roca va fitxar pel club vallesà el curs passat provinent del Blendio Sinfín. En l’actual temporada, el lateral dret ha marcat 25 gols en 24 jornades a l’Asobal i 13 en 14 partits a la Lliga europea. Roca s’afegeix a les baixes ja conegudes de Rangel Luan, Esteban Salinas i Jan Gurri, tot i que aquesta última encara no és oficial. Poc després de l’anunci del BM Granollers s’ha confirmat que la pròxima destinació del lateral egarenc serà el Benidorm, que actualment ocupa el desè lloc de la lliga Asobal.

Reforç d’Iván Montoya

D’altra banda, el BM Granollers hauria tancat per la temporada vinent la incorporació del pivot provinent del Bada Osca Iván Montoya per cobrir la baixa d’Esteban Salinas, segons informa l’agència EFE. En aquesta línia, el club granollerí ja va anunciar fa un parell de mesos la incorporació del jove porter sevillà de 22 anys Roberto Rodríguez per cobrir la marxa de Rangel Luan, i que faria el trajecte oposat a David Roca, ja que prové del Benidorm.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)