El CN Terrassa perd la final de la Challenger Cup contra l’Apollon Smyrnis (14-18)

El CN Terrassa no ha pogut rendibilitzar el suport d’un públic entregat que ha omplert l’àrea olímpica i no ha parat d’animar i ha perdut el partit de tornada i la final de la Challenger Cup davant de l’Apollon Smyrnis grec per 14-18 (3-4, 4-4, 4-7 i 3-3), que ja s’havia endut l’anada per 12-11. El Terrassa volia obtenir el primer títol internacional de la seva història en la seva primera final europea però l’Apollon, molt eficient en atac, ha estat superior.

El conjunt egarenc ha arribat a perdre de 3 en un primer quart costerut, però ha reaccionat a temps i ha signat un 3-4 amb gols de Delgado, Flores i Alarcón, i amb una millora substancial sota els pals de Pepe Motos. L’esquizofrènic segon quart ha permès el Terrassa avançar-se per 5-4 d’entrada amb gols de Flores i Delgado. L’Apollon ha reaccionat (5-7) i Rodríguez ha empatat quan faltaven quatre segons (7-7). Però Bogdanovic, sobre el so de la botzina, ha clavat el 7-8 des de lluny en un error de Motos. Malgrat que el tercer quart ha arrencat prou bé amb el segon avantatge terrassenc en el partit (9-8) gràcies un parcial de 2-0, ha acabat sent fatídic. L’equip grec ha penalitzat els errors locals en defensa i l’excés de precipitació en atac (11-15) i l’eliminatòria ha quedat absolutament hipotecada. El Terrassa ha alimentat la possibilitat de proesa quan s’acostat a tres gols amb un gol matiner en el darrer quart marcat per Chico i amb un parell d’aturades d’Ivan Sánchez que ha substituït motos en la porteria, però l’Apollon ha jugat amb ofici i i ha sentenciat.