El CN Terrassa perd la seva primera final europea

Waterpolo. L’equip egarenc no pot contenir la voràgine golejadora de l’Apollon, que ja s’havia endut l’anada (12-11) i aixeca la Challenger Cup

CN Terrassa 14 Apollon Smyrnis 18

CN TERRASSA:Motos (Iván Sánchez); Wilson, Fran Sánchez, Alarcón (3), Flores (3), García, Delgado (4), Sabadell, Pérez, De Lera (2), Rodríguez (1) i Chico (1).APOLLON SMYRNIS:Galanopoulos (Kavousanos); Alamanos (2), Bogdanovic (4), Mokkas (2), Goniotakis, Diplaros, Braimis (1), Chondrokoukis (1), Vickovic (5), Gardikas (1), Myrilos, Solanakis (2).PARCIALS:3-4, 4-4, 4-7 i 3-3.ÀRBITRES:Colombo (ITA) i Stanojevic (SRB). Eliminats: Rodríguez (21’), Fran Sánchez (28’), Chico (30’) i Diplaros (23’), Gardikas (29’) i Mokkas (30’).

El CN Terrassa no va poder rendibilitzar el suport d’un públic entregat, que va omplir l’àrea olímpica i no va parar mai d’animar, i va perdre el partit de tornada i la final de la Challenger Cup contra l’Apollon Smyrnis grec per 14-18. L’equip hel·lè ja s’havia endut l’anada per 12-11 i va aixecar la copa per un global de 30-25. El Terrassa volia obtenir el primer títol internacional de la seva història en la seva primera final europea, però l’Apollon, molt eficient en atac, va ser superior.

El conjunt egarenc va arribar a perdre de 3 en un primer quart costerut, però va reaccionar a temps amb determinació i va signar un 3-4, amb gols de Delgado, Flores i Alarcón, i amb una millora substancial sota els pals de Pepe Motos. L’esquizofrènic segon quart va permetre al Terrassa avançar-se per 5-4 d’entrada, amb gols de Flores i Delgado. L’Apollon va replicar (5-7) i Rodríguez va empatar quan faltaven quatre segons (7-7). Però Bogdanovic, sobre el so de la botzina, va clavar el 7-8 des de lluny en un error de Motos. El tercer quart, malgrat que va arrencar prou bé amb el segon avantatge terrassenc en el partit, amb gols de Delgado i Flores (9-8), gràcies a un parcial de 2-0, va acabar sent fatídic. L’equip grec va penalitzar els errors locals en defensa i l’excés de precipitació en atac (11-15) i l’eliminatòria va quedar absolutament hipotecada. El Terrassa va alimentar la possibilitat de fer una proesa quan es va acostar a tres amb un gol matiner en el darrer quart marcat per Chico i amb un parell d’aturades d’Ivan Sánchez, que havia substituït Motos a la porteria, però l’Apollon va jugar amb ofici i va sentenciar.