Futbol sala

El blaugrana Carlos Ortiz es retirarà al final d’aquesta temporada

Ha jugat les dues darreres temporades en el Barça i plega als 39 anys

El jugador del Barça Carlos Ortiz, de 39 anys, ha anunciat que es retira a final de temporada. El tanca madrileny penjarà les botes després de 20 temporades al màxim nivell. Ortiz, que ha jugat les dues últimes temporades al Barça, va debutar a la primera divisió amb el UD Las Rozas Boadilla l’any 2003. Després va fer el salt al Xota el 2006 i dos anys després va anar a l’Inter ho va estar 12 temporades. L’estiu del 2020 va marxar a França per fitxat per l’ACCS de la mà de Jesús Velasco abans de que tots dos arribessin a Barça el juliol del 2021.

Carlos Ortiz té el rècord d’internacionalitats amb Espanya, amb 215, i ha guanyat quatre títols Europeus amb la selecció estatal. A nivell de clubs ho ha guanyat tot, tant amb l’Inter com amb el Barça. En total 4 Champions, 7 lligues –1 amb l’ACCS-, 5 copes d’Espanya, 2 copes del Rei, 7 Supercopes d’Espanya, 1 Copa Intercontinental i 1 Copa Catalunya. Com a blaugrana ha guanyat 7 títols: 1 Champions, 1 lliga, 1 copa d’Espanya, 1 copa del Rei, 2 Supercopes i 1 copa Catalunya.

El jugador ha fet una missatge de comiat als aficionats en el que explica: “Potser alguns penseu que aquesta ha estat una decisió difícil o que és un moment trist per a mi, però la veritat és que la prenc amb la convicció i la satisfacció d’algú que ha complert tots els somnis que tenia quan era tan sols un nen jugant al pati de Corazonistas.” i ha afirmat que ha sigut olt feliç i donant les gràcies al seu esport, el futbol sala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)