Ciclisme

Ackermann supera ajustadament Milan en l’esprint de l’onzena etapa

Els tres primers de la general cauen i Geoghegan hart ha d’abandonar

L’alemany Pascal Ackermann (UAE) ha guanyat ajustadament a l’esprint l’onzena etapa del Giro, la més llarga d’aquesta edició de 219 km entre Camaiore i Tortona. S’ha hagut de fer servir la foto finish per certificar la 39a victòria del velocista alemany sobre l’italià Jonathan Milan (Bahrain).

L’escapada del dia l’han protagonitzat sis corredors que han marxat en els primers quilòmetres i han arribat a tenir quatre minuts de marge. Al final s’ha quedat sol el belga Laurenz Rex (Intermaché) que ha estat atrapat a cinc km de meta.

Els tres primers de la general, el gal·lès Geraint Thomas (Ineos), l’eslovè Primoz Roglic (Jumbo) i l’anglès Tao Geoghegan Hart (Ineos), que estaven separats per només cinc segons, han caigut amb altres companys a 68 km de la meta quan anaven en la part de davant del pilot, per culpa del terra mullat. Tao Geoghegan Hart s’ha fet mal i ha estat evacuat amb ambulància.Geraint Thomas manté el lideratge amb els dos segons d’avantatge sobre Primoz Roglic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)