Handbol

Gonzalo Pérez de Vargas ha estat escollit MVP de la temporada

Es la segona vegada que el porter del Barça rep aquest guardó

El porter del Barça Gonzalo Pérez de Vargas ha estat escollit el jugador més valuós (MVP) de la lliga Asobal de la temporada 2022/23. És la segona vegada que rep aquest guardó, ja que també el va aconseguir la campanya 2016/17. Gonzalo Pérez de Vargas, de 32 anys, ja havia estat escollir el millor porter de la competició els últims sis anys. Aquesta temporada, el porter blaugrana ha estat el millor de la lliga Asobal en percentatge de parades (38,9%), seguit del seu company al Barça, el danès Emil Nielsen (38,4%).

“Els premis individuals van sempre acompanyats de feina de més gent. Estic molt content i orgullós de la feina feta, però no només meva. Al final, en un esport d’equip com el nostre els premis són gràcies a la feina de tots” ha manifestat Gonzalo Pérez de Vargas. Per al meta toledà, el fet que hagin passat sis temporades des del seu primer MVP és significatiu: “Probablement indica que estic en el millor moment de la meva carrera. Això em fa pensar que he estat molt consistent durant aquest temps i tant de bo puguin venir més guardons, cosa que significarà que estic en un moment dolç i que puc seguir aprofitant-ho”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)