Waterpolo

Primer de grup

Waterpolo. El Zodiac Atlètic Barceloneta venç el Tbilisi i jugarà els quarts de la final a vuit contra el Jug croat

Zodiac Barcelon. 13 Dinamo Tbilisi 6

ZODIAC ATLÈTIC BARCELONETA:Porter, Famera, Paul (1), Munárriz (2), De Toro, Larumbe (2), Pavillard (1), Fernández (1), Tahull, Perrone (2), Biel (2) , Bustos (2) i Aguirre.DINAMO TBILISI:Razmadze, Meskhi, Akhvlediani (1), Dzikhtsiarenka, Tkeshelashvili (1), Vlahovic, Jakhaia, Saric (1), Imnaishvili, Magrakvelidze (1), Malyshau, Pjesivac (2) i Gvetazde.PARCIALS:2-1, 2-1, 6-2 i 3-2.

El Zodiac Atlètic Barcelona es va assegurar la primera posició del grup A de la lliga de campions després de guanyar l’últim partit de la fase de grups contra el Dinamo Tbilisi georgià per 13-6 (2-1, 2-1, 6-2 i 3-2). El conjunt mariner manté els tres punts de marge que ja tenia respecte del Pro Recco italià –el segon–, que va guanyar en aquesta darrera jornada l’Olympiacòs grec (10-9), que lluitava per superar els italians i acabar segon del grup. Com a primer de grup el Barceloneta jugarà els quarts de la final a vuit de la champions contra el Jug Adriatic croat, el quart classificat del grup B. Si els mariners es classifiquen per la semifinal s’enfrontarien al guanyador del partit entre el Novi Beograd i l’Olympiacòs. Els altres dos emparellaments de quarts de final enfrontaran al Pro Recco i al Telekom Budapest i al Brescia i al Vouliagmeni.

El Zodiac Atlètic Barceloneta no va tenir problemes per aconseguir la victòria, tot i que en la primera meitat no es va poder distanciar del seu rival i es va arribar al descans amb un 4-2, després de dos mínims 2-1 en cada quart. En el tercer període un parcial de 6-2 amb tres gols consecutius en l’inici va deixar el partit sentenciat i el primer lloc de grup assegurat.

TERCER PERÍODE

Un parcial de 6-2 en el tercer quart ha sentenciat el partit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)