Més esport

El Barça farà retallades en els esports amateurs, però mantindrà totes les seccions

En la nota afirma que les categories de base seguiran amb les millors condicions possibles

El FC Barcelona ha fet públic que farà retallades en els esports amateurs, en les estructures dels primers equips, però ha deixat clar que mantindrà totes les seccions. El Barça ha explicat que adequarà l’estructura dels esports amateurs a l’actual situació econòmica del club, sense que això afecti a la supervivència de cap de les seccions. L’entitat blaugrana ajustarà la situació esportiva d’alguns dels primers equips, però afirma que garantirà sempre les millors condicions possibles per a les categories inferiors.

Aquesta decisió diu és de caràcter transitori i assegurarà la continuïtat de totes les seccions amateurs. Alhora diu que manté la seva aposta per la promoció de l’atletisme, el rugbi, el voleibol, l’hoquei herba, l’hoquei gel, el patinatge artístic, el bàsquet femení i el bàsquet en cadira de rodes. I sobretot afirma que el club està decidit a continuar treballant en l’expansió d’aquestes disciplines entre infants i joves, i per això explica que no hi haurà ajustos en les categories inferiors de cap esport.

En la nota el FC Barcelona també explica que s’està avançant en el projecte per instal·lar una pista de gel temporal, que estarà operativa a finals d’any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)