Futbol sala

El Barça derrota l’Inter i és a una victòria de la final de la lliga (2-0)

El Barça ha superat avui l’Inter per 2-0 i suma el primer triomf en la semifinal de la lliga al millor de tres que seguirà dimecres vinent a la Torrejón de Ardoz (20.30 h), on el conjunt de Jesús Velasco té la primera oportunitat de segellar l’accés a la final. Eric Martel, en pròpia porta en la primera part, i Pito, en el segon, han fet els gols del conjunt blaugrana, que ha estat molt superior sobretot en el primer temps. L’Inter ha atacat de cinc en els últims minuts però el conjunt blaugrana s’ha sabut defensar amb ordre. En l’altra semifinals, el Jaén ha donat la sorpresa i ha vençut a la pista del Palma (2-5), el campió d’Europa.