Tennis

Alcaraz desballesta Tsitsipas i jugarà la semifinal esperada contra Djokovic

El murcià Carlos Alcaraz (1) ha superat amb molta solvència al grec Stefanos Tsitsipas (3) per un eloqüent 6-2, 6-1 i 7-6 (5) en 2h12 i jugarà divendres la semifinal més esperada de Roland Garros contra el bicampió serbi Novak Djokovic (3), que s’ha desfet amb més feina del rus Karen Khatxanov (11) per 4-6, 7-6 (0), 6-2 i 6-4 en 3h38.

Alcaraz ha atropellat Tsitsipas en un primer set perfecte. Ha trencat en el tercer joc encarrilant el parcial i no ha deixat ni respirar al grec, amb acceleracions de dreta inassumibles i deixades marca de la casa que han desballestat el potencial de l’hel·lè. La dinàmica no s’ha alterat gens ni mica en el segon set, ben al contrari. En el tercer, al murcià li ha costat molt segellar el partit. El grec ha reviscolat amb orgull quan perdia per 5-2 i estava contra les cordes salvant dues pilotes de partit. Ha celebrat el seu primer break (5-4) en un joc en què ha sobreviscut a una tercera pilota de partit i ha empatat (5-5). En el tie-break, ha salvat dues oportunitats més del murcià però ha claudicat en la sisena. Alcaraz ha tancat el partit amb 6/12 en pilotes de break i Tsitsipas amb 1/2. Un exercici de superioritat capitalitzat amb 36 cops guanyadors i 20 errors no forçats per 21 i 30 del rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)