Hoquei sobre herba

El Polo té a tocar la remuntada, però perd la final de lliga (3-2)

Els barcelonins perdien per 3-0 contra el Club de Campo en l’inici del darrer quart

El RC Polo Barcelona ha perdut la final de la lliga masculina per 3-2 contra el Club de Campo. El conjunt barceloní perdia per 3-0 en l’inici del darrer quart i s’ha quedat a les portes de la remuntada. El conjunt madrileny ha fet un bon inici de partit i s’ha situat amb un 2-0 al final del primer període. Abans del descans s’ha situat amb el 3-0, i en el tercer quart, tot i que ho ha intentat el Polo no ha pogut reduir la diferència. En l’últim període Iñaki Zaldúa ha marcat de penal corner el 3-1 a falta de 12 minut pel final. Els barcelonins han arriscat, han tret el porter i han atacat amb un jugador més a vuit minuts del final, i Marc Reyné ha aconseguit marcar el 3-2. El Polo ho ha seguit intentant i a 30 segons del final ha disposat d’un penal corner per empatar, però no l’ha transformat.