Futbol sala

“Completar el sextet era un repte”

Futbol sala. El tècnic blaugrana Jesús Velasco diu que el sis de sis en les lligues no era pressió, sinó motivació

Després de guanyar la lliga de futbol sala en el tercer partit de la final del play-off pel títol a la pista del Jaén, l’entrenador del Barça Jesús Velasco, va explicar que l’equip tenia molt present que podien completar el sextet històric, guanyant els sis títols en les sis lligues de les seccions professionals. “Aquest era un repte més. N’hem parlat amb els jugadors. Era un aspecte més, no de pressió sinó de motivació per al grup.” El tècnic del conjunt blaugrana va comentar que després del 2-0 en els dos partits al Palau Blaugrana: “Sabíem que ho teníem molt bé, però no estava fet perquè el Jaén és un equip molt combatiu i a casa seva és molt difícil.”

Tal com s’esperava el partit va ser complicat ja que el conjunt andalús va tenir el suport de 6.500 aficionats que van omplir l’Olivo Arena. “Després d’anar 2-0 en el descans hem jugat un segon temps a un ritme altíssim. Jo crec que ells no ho han aguantat i la pilota ha entrat”, va manifestar Jesús Velasco, que tenia molt present el potencial del rival: “Sabíem que deixar respirar aquest equip era trobar-nos en un greu problema diumenge i inclús dimecres si perdíem els dos partits aquí.”

L’entrenador del Barça va voler destacar l’esperit competitiu dels seus jugadors i com es van saber sobreposar a les dificultats: “En el primer temps hem generat ocasions però fins que no ha entrat la primera els jugadors no s’han adonat que de veritat ho podíem solucionar aquí. Aquest és un grup que sap competir.” I Jesús Velasco va concloure: “Hem tingut paciència, hem sabut imposar un ritme alt i crec que ells al final han abaixat el nivell de joc en la segona part, segurament per l’alt nivell del primer temps.”

EL PROTAGONISTA

Havíem parlat del sextet i era un aspecte més, però no de pressió sinó de motivació. Sabíem que ho teníem bé, però no estava fet
Després d’anar 2-0 en el descans hem jugat un segon temps a un ritme altíssim. Jo crec que ells no ho han aguantat i la pilota ha entrat
Fins que no ha entrat la primera els jugadors no s’han adonat que de veritat ho podíem solucionar aquí
Jesús Velasco

La Champions, un gran premi

El títol de lliga va portar també per al conjunt blaugrana la classificació per a la Champions de la propera temporada. El Barça va quedar eliminat en la fase elit el mes de novembre i ni tan sols va arribar a la final a quatre. Per tornar a la màxima competició europea el conjunt blaugrana tenia l’obligació de guanyar la lliga. Jesús Velasco ho va valorar molt positivament: “Aquest és el premi més important, segurament, perquè aquest club ha de jugar a Europa. Des del novembre portem aquesta guillotina damunt del cap.” L’entrenador del Barça va explicar que aquest objectiu també el tenien al cap: “N’hem parlat moltes vegades tot el grup i sabíem que teníem un compte pendent que està saldat. Ara estem a Europa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)