Ciclisme

Marc Soler correrà el Tour al costat de Tadej Pogacar

Antonio Pedrero debutarà a la cursa més important del calendari amb el Movistar i David de la Cruz hi torna, amb l’Astana

Marc Soler (1993) forma part de la llista de l’UAE per al Tour, que comença aquest dissabte. El vilanoví torna a la competició després de la fractura en un dit que es va fer en la Volta al País Basc, a l’abril. El seu paper a la cursa francesa serà el de donar suport a Tadej Pogacar, que aspira a guanyar la cursa per tercer cop després que el 2022 el Jumbo amb Jonas Vingegaard li tallés la progressió iniciada el 2020. Serà el sisè Tour per al vilnaoví.

Antonio Pedrero (1991) farà el seu debut amb el Movistar al Tour, després d’oferir un bon rendiment sobretot al Giro, on l’any passat va aconseguir un tercer i un quart lloc d’etapa. El terrassenc serà un dels escuders d’Enric Mas.

David de la Cruz (1989) serà el tercer català en la sortida de la cursa a Bilbao. El sabadellenc entra en la llista de 8 que encapçala Alexey Lutsenko i en la què destaca la presència de Mark Cavendish, que es vol convertir en l’home amb més victòries a la cursa desempatant amb Eddy Merckx (34). De la Cruz havia disputat dos cops el Tour abans, el 2014 amb el NetApp-Endura, que no va poder acabar per caiguda, i el 2020 amb l’UAE.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)